4funkyflavours

4funkyflavours is een internationaal lifestyle mode merk, opgericht in 2009. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het zuiden van Nederland in Eindhoven; bekend als het centrum van technologie- en design. We hebben onze distributie in Europa, de VS, Japan en Australië en we hebben retail winkels in Nederland.

Onze basis en inspiratie zijn beïnvloed door muziek. De collecties zijn herkenbaar aan de eigenzinnige vormgeving zonder voorspelbaar te zijn. Ons handschrift staat bekend om een creatief gebruik van veel felle kleuren in ongebruikelijke patronen. We houden ervan om verschillende prints te gebruiken die een gewaagde mix creëren met verrassende combinaties, we dagen de mensen uit om met onze collectie te spelen om zichzelf uit te drukken en de verschillende stoffen, prints en stijlen te mixen, zoals DJ's dat doen in de muziek. Het is de consument die bepaalt hoe ver hij/zij durft te gaan in het dragen van de kleurrijke prints op ongebruikelijke prints.

We halen onze inspiratie uit alles om ons heen. Mooie, indrukwekkende gebouwen met tegelpatronen, experimentele muziek van nieuwe muzikanten of kleine dingen recht voor je neus. Kijk maar om je heen, inspiratie is overal. We hopen dat onze 4funkyflavours collectie je positieve funky vibes en dagelijkse energie geeft tijdens het dragen. Wij ontwerpen en maken kleding voor dames, heren, meisjes en jongens.

Contactinformatie
Show on floorplan

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2023