Open vandaag 10:00 - 18:00

Hunkemöller
Hunkemöller is de Europese marktleider in lingerie met meer dan 900 winkels in 19 landen. Met een sterke omnichannel strategie biedt Hunkemöller hoogwaardige bh's, slipjes, lingerie, badkleding, nachtkleding, sportkleding en eersteklas service zowel in de winkels als online.

"Wees je mooiste zelf." De missie van Hunkemöller is om elke vrouw zich mooi, sterk en krachtig te laten voelen. We geloven dat elke vrouw sexy en mooi is op haar eigen manier. De collecties zijn divers en inclusief met een uitgebreide selectie van maten, kleuren en pasvormen. 97% van de items is zorgvuldig ontworpen en gepast door ons designteam voor de perfecte pasvorm. Bij Hunkemöller kan elke vrouw de perfecte outfit vinden omdat de variëteit aan maten enorm is en voortdurend groeit. Voor ons betekent variëteit het vieren van de verschillen!

Lingerie moet perfect passen, ondersteuning bieden en aanvoelen als een tweede huid. Want het dragen van mooie lingerie geeft veel zelfvertrouwen. Elke vrouw moet onze prachtige lingerie kunnen dragen, ongeacht de maat of stijl. Er sexy uitzien is het resultaat van een sterk zelfvertrouwen en niet van enige maat.

Hunkemöller is altijd geïnspireerd door de laatste trends en ontwerpt verschillende nieuwe collecties per jaar. Klanten kunnen kiezen tussen klassiekers en modieuze, trendbewuste items die ze eindeloos kunnen combineren. Hunkemöller streeft naar duurzame innovatie van de artikelen. De artikelen zijn tijdloos en trendbewust, zoals de beugel bh's.

Ben je op zoek naar de perfecte lingerie om je sensuele kant te laten zien? De Private Collection van Hunkemöller is bijzonder verleidelijk, romantisch en sexy dankzij het gebruik van kant, sensuele vormen en luxe details. In de badkledingcollectie vind je de perfecte items voor de zomer, die ook modieus en duurzaam zijn. Het submerk HKMX biedt optimale sportkleding voor al je trainingen. Van yoga tot boksen en van hardlopen tot squats, er is voor elk wat wils. Met een ruime keuze aan sportleggings en maar liefst 42 sport-bh maten, is er de perfecte set voor elke vrouw.

Ons personeel helpt je bij het vinden van de perfecte bh-maat en vorm met uitstekende klantenservice in de Hunkemöller-winkels. Hierdoor wordt een bezoek aan een Hunkemöller-winkel een succesvolle winkelervaring.
Waar vindt je ons?