Restart your life

Vingino cares

Vingino maakt het verschil

De kleurrijke biologische collectie van Vingino laat zien dat duurzame mode meer is dan episch! De producten zijn gemaakt in vele kleuren. Kleuren die geïnspireerd zijn door de natuur, voor een bijdrage aan een schonere wereld. Vingino speelt hier graag een rol in, door een collectie te produceren van biologisch katoen.

De mode-industrie verandert continu en toonaangevend vakmanschap is niet meer genoeg, maar doen wat juist is. Als dynamisch modemerk is Vingino constant bezig met ontwikkelen, verbeteren en uitdagen. De kinderen van nu zijn de leiders van de volgende generatie. Ze zullen opgroeien met het besef dat kleding niet een wegwerpproduct is, maar het ook duurzaam kan zijn. Daarom moedigt Vingino de kinderen van nu aan om samen te werken voor een betere wereld en een duurzamere mode-industrie. Op een manier die bij ons past. Stap voor stap. Zij aan zij. Want een verschil, maak je niet alleen. 
#vinginocares

Deel jouw ervaring #amsterdamthestyleoutlets

Laat je inspireren en deel jouw ervaring!

Wil je je fashionable gekochte outfit laten zien? Tag @amsterdamthestyleoutlets op je foto en gebruik de hashtag #amsterdamthestyleoutlets.

 

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2022