Onze duurzame inzet

Als centrum proberen wij ook ons steentje bij te dragen aan een duurzame wereld. Wij denken hier aan het verduurzamen van verschillende facilitaire aspecten in het centrum, het bewust omgaan met afval, het opzetten van duurzame initiatieven met onze winkels en bewustwording creëren van een verantwoorde en duurzame levensstijl. Duurzaamheid is meer dan een project, het is een commitment. Samen werken wij aan een groene commitment voor mens, dier en natuur.  

Groene energie

Wij maken gebruik van groene energie

Wist je dat de productie en het gebruik van energie vandaag de dag, samen met transport, de belangrijkste oorzaak zijn van de uitstoot van broeikasgassen? Dit is een belangrijke factor dat bijdraagt aan de opwarming van de aarde en klimaatverandering. Bij Amsterdam The Style Outlets dragen we bij aan duurzaam energiegebruik. Bekijk welke richtlijnen wij hanteren.

Recyclen

Wij recyclen ons afval

Afval scheiden levert een hoop op. Papier, plastic, glas, etenswaren en batterijen kunnen dan voor een groot deel hergebruikt worden voor verschillende doeleinden. Dit scheelt een hoop energie, grondstoffen, geld en draagt bij voor een schonere en betere wereld.

40 oplaadpunten

Wij hebben 40 oplaadpunten voor EV

Onze initiatieven
Deel jouw ervaring #amsterdamthestyleoutlets

Laat je inspireren en deel jouw ervaring!

Wil je je fashionable gekochte outfit laten zien? Tag @amsterdamthestyleoutlets op je foto en gebruik de hashtag #amsterdamthestyleoutlets.

 

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2022