Open vandaag 10:00 - 20:00

Vingino
WE ARE VINGINO, WE ARE DENIM
Vingino is een internationaal denim lifestyle merk voor kinderen, geïnspireerd door Italiaans design. Vingino is opgericht in 2001 in Nederland en is snel gegroeid van een klein lokaal merk naar een internationaal merk dat ieder kind kan dragen: van baby tot tiener.
WE ARE TOUGH & COLOURFUL
We designen unieke collecties met een robuust en vintage gevoel en creëren kleurrijke producten met een speels en innovatief karakter.
WE STAND FOR CONFIDENCE
We staan elke dag op met de missie om kinderen zelfverzekerd de deur uit te laten gaan in stoere Vingino kleding. Dit doen we door de combinatie van de beste denim styles met Italiaanse- en vintage invloeden.
WE STAND FOR QUALITY
Het eerste paar jeans was geïnspireerd door een vintage paar denim, gevonden in Napels. Vandaag de dag reizen Vingino designers de hele wereld over, op zoek naar inspiratie. De collectie is gegroeid en een volledige Vingino outfit is nu aan te schaffen; van jeans tot jackets, van zonnebrillen tot schoenen. Bij Vingino staan we voor de beste kwaliteit. We zijn trots op de combinatie van hoogstaand, origineel design en langdurig hoge kwaliteit.
WE CARE ABOUT THE WORLD AND THE FUTURE
Vingino geeft om onze planeet, het milieu en de mens! Juist de fashion industry heeft een grote impact op het milieu en daarom geloven wij erin dat wij het verschil kunnen maken tegen milieuvervuiling & klimaatverandering. We zorgen ervoor dat we alles binnen ons bereik inzetten op het gebied van o.a. duurzame productie, het gebruik van organische materialen, recycling en het reduceren van energieverbruik.
FOR THE LOVE OF BEING ONE
Ieder kind is uniek en dit mag je uitdragen! Je mag er zijn, gewoon zoals jij bent: de pure jij tot in de kern. Laat je horen, laat je zien en draag jezelf uit! Iedereen is verschillend en toch zijn we samen gelijk. Vingino is er voor iedereen en bewondert kinderen die zijn/haar unieke zelf laten zien. Je mag er zijn! For the love of being one.
LIFEStylers club
This store is part of Club LifeStylers
Waar vind je ons?