Gratis WiFi

Maak gebruik van ons gratis WiFi netwerk!

Parkeren

We hebben ruim 1470 overdekte parkeerplaatsen direct onder het centrum en nog eens 750 direct ernaast. Dit zijn de tarieven:

Eerste 3 uren 1,50 EUR per 60 minuten
Ons maximale dagtarief is 4,50 EUR

Betaalwijzen: Debitcard/Creditcard/Cash/Easypark

De openingstijden van onze parkeergarage zijn van 07:00 - 23:00 uur 's avonds.

EasyPark formerly Parkmobile

Voor gebruikers van de EasyPark-app gaat onze slagboom automatisch open. In- en uitrijden gaat via kentekenherkenning*. Betalen gebeurt zoals je gewend bent, eenvoudig achteraf!

*Lees hier hoe je kentekenherkenning in- en uitschakelt.

Servicepunt

Om je verblijf in ons centrum nog comfortabeler te maken, staan onze hostessen klaar om jouw vragen over onze winkels, diensten, en overige informatie over ons centrum te beantwoorden. Ook kan je hier onze stijlvolle cadeaukaart kopen! Is je telefoon leeg? Maak je geen zorgen, hier kan je terecht voor een powerbank om je telefoon op te laden!

DHL ServicePoint

Ontdek Onze Nieuwste Service: DHL ServicePoint bij Amsterdam The Style Outlets Bij Amsterdam

• Handige Pakketverzending en -Ophaling: Of je nu een pakket wilt verzenden naar een vriend of familielid, of het ophalen van een bestelling van je favoriete online winkel, ons DHL ServicePoint staat tot je dienst.

• Flexibele Openingstijden: Ons DHL ServicePoint heeft ruime openingstijden, zodat je altijd terecht kunt op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Pakketpunt is dezelfde tijden open als de outlet! 

 

Of je nu geniet van een dagje shoppen bij Amsterdam The Style Outlets of gewoon snel je pakketten wilt regelen, ons DHL ServicePoint staat klaar om aan al jouw verzend- en ontvangstbehoeften te voldoen.

40 elektrische auto oplaadpunten

Voor onze bezoekers die in een elektrische auto rijden, hebben we 40 oplaadpunten beschikbaar op het parkeerterrein! Deze oplaadpunten bevinden zich op -1 bij parkeerterrein London. 

Watertap

Heb je dorst, maar je bent je water vergeten mee te nemen? Gebruik onze watertap om jouw fles te vullen met schoon water en doneer via de QR-code aan Made Blue. De tap staat buiten op het middenplein naast het informatie & servicepoint.

Tax Refund

Voor al onze klanten die buiten de Europese Unie wonen, hebben we een speciale tax refund die het mogelijk maakt om een ​​deel van het btw-bedrag terug te vorderen op aankopen die in ons centrum zijn gedaan. Deze speciale service bevindt zich bij ons servicepunt. Hier staat een automaat waarmee u de tax formulieren van Global Blue die u in de winkels ontvangt kunt indienen voor een tax refund.

Cadeaukaart

Wie wil er nou geen stijlvolle cadeaukaart? Het perfecte cadeau voor je geliefde(n), of een stijlvol ‘trakteer jezelf’ moment. Onze cadeaukaart geeft je toegang tot meer dan 70 merken in ons centrum. Deze fantastische cadeaukaart is verkrijgbaar bij ons servicepunt en via deze link! Online kan de cadeaukaart alleen met een creditcard worden afgerekend. Bij het servicepunt zijn er meerdere betaalmogelijkheden. Wanneer je online een cadeaukaart koopt kan deze worden opgestuurd naar een adres in Nederland.

Uitleen paraplu's

Regent het, maar heb je geen paraplu bij de hand? Geen zorgen! Bij ons service & informatiepunt kan je gratis een paraplu lenen. Laat je naam en telefoonnummer achter en je kan zorgeloos door de regen shoppen! Ons service & informatiepunt is bij de ingang Parijs.

Leen een oplader

Is je telefoon leeg? Maak je geen zorgen! Bij ons servicepunt kun je een powerbank lenen, zodat je telefoon volledig kan opladen tijdens het shoppen.

Verschoonkamer

We proberen iedereen op een verantwoordelijk manier van alles te voorzien. Wil je je baby verschonen? Dat kan! In het centrum hebben we twee verschoonkamers. Bij de ingang van Milaan en Parijs. Beide kamers zijn voorzien van een uitklapbare tafel, wipes (als onderlegger voor de tafel), een magnetron om babyvoeding op te warmen, een stoel om op te zitten en een kraan om je handen te wassen. Uiteraard zorgen we ervoor dat de kamers dagelijks schoon worden gemaakt, voor een schone en hygiënische omgeving.

Case study

Benieuwd naar de case study over duurzaamheid bij Amsterdam The Style Outlets en in onze andere centra?

Klik hier!

 

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2024