Betty Barclay

Betty Barclay

De mode van Betty Barclay belichaamt de tijdgeest van moderne, zelfbewuste vrouwen die van vrouwelijkheid houden. In de collectie van het merk zijn unieke items terug te zien, die een outfit een geweldige en stijlvolle boost geven.

Betty Barclay biedt kleding voor iedere situatie: van casual tot feestelijk. Moderne trends worden gecombineerd met eigenzinnige details, die de kennis van het merk weergeven.

Cartoon

Onze naam is Cartoon, en dat is geen toeval. We staan ​​met een bepaalde zelfverzekerheid in het leven. Wij zeggen 'ja' tegen alles wat mooi en leuk is! Gewoon, omdat we dat vinden. Dit wordt weerspiegeld in onze collecties en bepaalt de manier waarop we communiceren - ontspannen en met een twinkeling in onze ogen. Onze klanten hebben karakter. Ze zijn van nature zorgeloos, met een nuchtere kijk op het leven. Waarom perfect zijn als uniek zijn zoveel aantrekkelijker is?! 'Amazing' is de eerste lifestyle collectie van Cartoon. De collectie bestaat uit blouses, overhemden, sweats, jassen, broeken en jurken. Een mix van sport geïnspireerde en vrouwelijke stijlen in een ontspannen, verfijnde casual look. De schijnwerpers zijn gericht op jurken met dagdromen. Ze gaan altijd hand in hand samen als de "perfecte date"! Blousejes, fijne breisels en bijpassende jassen maken de look en de outfit compleet.

#daily is verantwoordelijk voor de accessoires - sjaals, hoeden, clutches en nog veel meer, en verleidt je met die kleine details die een outfit compleet maken. Met UPgreat slaat met Cartoon een nieuwe weg in en combineert deze met sportieve ambities: UPgreat is een sportieve collectie voor modieuze en sportieve vrijetijdsbesteding. Details van kant of pailletten ontmoeten stoffen als chenille, fluweel of Niki-garen. UPgreat weerspiegelt de athleisure-trend met kenmerkende kleuren als: rosé, beige en zwart. Een geheel nieuwe stijl binnen Cartoon, die toch nog erg Cartoon is. 

Contactinformatie
Show on floorplan

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2023