Cheese & More by Henri Willig
Combi actie mosterd of dip
18.11 – 2.12.2024
Een combinatie van vier verschillende soorten kaasdips: Dadel/ Balsamico, Ananas/ Gember, Abrikoos/Ras El Hanout, Vijgen /Rode port. Deze dips zijn gemaakt van pure ingrediënten.
Dadel/Balsamico: Deze kaasdip ontstaat door het blussen van dadels met balsamico en dit smaakt heerlijk. Perfect voor onze kazen. Ook heerlijk met vanille-ijs.
Ananas/Gember: De zoetheid van ananas ontmoet de pittige kick van gember in onze heerlijke Kaasdip Ananas Gember! Deze smaakvolle combinatie matcht goed met onze kokoskaas, maar laat zich ook smaken bij naturel kazen.
Abrikoos/Ras El Hanout: Deze nieuwste dip is geïnspireerd op de Marokaanse keuken. Het kruidenmengsel Ras El Hanout betekent letterlijk : het beste van de winkel. Traditioneel wordt deze veel gecombineerd met zuidvruchten. Wij hebben gekozen voor abrikoos. In deze kaasdip is het zoete van de abrikozen gecombineerd met de specerijen van Ras El Hanout. Een heerlijke zoete dip, zacht van smaak en ontzettend lekker in combinatie met onze kazen.
Vijgen/Rode Port: De pure en natuurlijke smaak van vijgen verwerkt met rode port maken deze kaasdip tot een heerlijke smaakbeleving.
Of.
Mosterd van Henri Willig is heerlijke Nederlandse mosterd. Deze combinatie bevat al onze varianten:
Dadel/Balsamico: Deze kaasdip ontstaat door het blussen van dadels met balsamico en dit smaakt heerlijk. Perfect voor onze kazen. Ook heerlijk met vanille-ijs.
Ananas/Gember: De zoetheid van ananas ontmoet de pittige kick van gember in onze heerlijke Kaasdip Ananas Gember! Deze smaakvolle combinatie matcht goed met onze kokoskaas, maar laat zich ook smaken bij naturel kazen.
Abrikoos/Ras El Hanout: Deze nieuwste dip is geïnspireerd op de Marokaanse keuken. Het kruidenmengsel Ras El Hanout betekent letterlijk : het beste van de winkel. Traditioneel wordt deze veel gecombineerd met zuidvruchten. Wij hebben gekozen voor abrikoos. In deze kaasdip is het zoete van de abrikozen gecombineerd met de specerijen van Ras El Hanout. Een heerlijke zoete dip, zacht van smaak en ontzettend lekker in combinatie met onze kazen.
Vijgen/Rode Port: De pure en natuurlijke smaak van vijgen verwerkt met rode port maken deze kaasdip tot een heerlijke smaakbeleving.
Of.
Mosterd van Henri Willig is heerlijke Nederlandse mosterd. Deze combinatie bevat al onze varianten:
- Honing Mosterd - met toegankelijke zoete honingsmaak
- Balsamico Mosterd - donkere mosterd met Balsamicoazijn uit Modena
- Pittige Mosterd - krachtige smaak door toevoeging van mierikswortel
- Vijgen Mosterd - met kleine stukjes vijg