Anne&Max
Functie: 
Sanwichchef
Dienstverband: 
Part-time (32 uur)
Aantal uur: 
Part-time (32 uur)

Het recept voor een sandwichchef

Voor onze nieuwe vestiging in Halfweg, die per 1 november is open gegaan, zijn we op zoek naar een medewerker met focus op de keuken als sandwichchef voor 32 uur per week. Als sandwichchef ben jij de dag verantwoordelijke, die het team motiveert, inspireert en aanstuurt. Je besteed de meeste tijd op de vloer, waarbij je de processen op de vloer bewaakt, de kwaliteit van de koffie en gerechten kunt garanderen en het voorbeeld bent in perfecte gastvrije service.

Als nieuwe Anne&Max sandwichchef start je met de training A-team, waarin je alles leert over leidinggeven, werkzaamheden rondom openen en sluiten, maar ook dieper in gaat op de handboeken en procedures. Verder ben je actief lid van het A-team en denk je mee over acties in de vestiging, het behalen van de dagelijkse en maandelijkse doelstellingen en trainingen en workshops. 

Welke ingrediënten heb je hiervoor nodig?

Houd je van mooie gerechten die ook nog eens gezond zijn? Ben jij net zo gek van koffie als wij dat zijn? Ben jij verder gastvrij, zorgzaam, secuur en flexibel en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze menukaart voor jou

  • Je wordt onderdeel van een gezellig team
  • Je kunt 32 uur in de week gaan werken
  • Je bruto uurloon is tussen de €11,44 en €13,30 (horeca CAO) plus een tegemoetkoming in je reiskosten
  • Smaakt dit naar meer?

Klik dan hier en solliciteer direct bij Albron. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Francy Stokman via werkenbij@albron.nl.

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2021