Anne&Max
Functie: 
Barista
Dienstverband: 
Part-time (24 uur)
Aantal uur: 
Part-time (24 uur)

Het recept voor een Barista

Voor onze vestiging in Halfweg zijn we op zoek naar een barista. Als barista besteed je de meeste tijd op de vloer, waarbij de dranken achter de bar maakt en voor de gasten zorgt aan de hand van de waarden van Anne&Max. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de koffie en het werken achter de bar volgens onze hygiëne standaarden en handboeken.

Als nieuwe Anne&Max barista start je met de training Bedienen & Gastvrijheid. Vanuit hier vervolg je jouw Anne&Max pad met de training barista. Na het afronden van dit traject kun je zelfstandig de zaak openen als barista, weet je  precies hoe de espressomachine werkt en hebt het melk opschuimen volledig onder controle. Je beheerst de theorie van de bonen en blijft hierin up-to-date door je te verdiepen in nieuwe trends en ontwikkelingen. Je bent betrokken en enthousiast en denkt actief mee in hoe we de allerbeste kunnen zijn op koffiegebied.

Welke ingrediënten heb je hiervoor nodig?

Ervaring kan belangrijk zijn, maar wij hechten ook veel waarde aan de inzet en leergierigheid. Ben jij enthousiast, super vriendelijk en gezellig? Ben je flexibel en houd jij van heerlijk eten en mooie koffie’s? Dan is werken bij Anne&Max iets voor jou!

Onze menukaart voor jou

  • Je wordt onderdeel van een gezellig team
  • Je kunt 24 uur in de week gaan werken 
  • Je bruto uurloon is tussen de € 10,45 en € 11,91 (horeca CAO) plus een tegemoetkoming in je reiskosten

Smaakt dit naar meer?

Klik dan hier en solliciteer direct bij Albron. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via werkenbij@albron.nl.

 

 

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2023