Open vandaag 10:00 - 20:00

Airforce Sample Sale

9 – 20.05.2024
Airforce

De Airforce Sample Sale komt weer terug!

Het is weer tijd om je agenda te markeren, want de langverwachte Airforce Sample Sale staat voor de deur! Van 9 tot en met 12 mei en van 17 tot en met 20 mei zijn alle modeliefhebbers uitgenodigd om een kijkje te nemen en te profiteren van geweldige aanbiedingen.

 

Voor de heren en jongens is er een breed scala aan kleding beschikbaar, waaronder winterjassen om de kou te trotseren, zomerjassen voor die warme dagen, stijlvolle polo's en trendy t-shirts, comfortabele sweaters voor elke gelegenheid, en natuurlijk coole shorts en zwembroeken voor de zomerse avonturen.

 

Voor dames en meiden is er ook genoeg te ontdekken, met een selectie van winterjassen om warm te blijven tijdens de koudere dagen, zomerjassen voor die heerlijke zonnige momenten, trendy sweaters om je stijlvol te houden, en modieuze shorts om je zomerse look compleet te maken.

 

Naast kleding biedt de sale ook een assortiment accessoires aan om je outfit af te maken en je stijl te versterken. Dus, markeer die data in je agenda en zorg ervoor dat je deze geweldige kans niet mist om je garderobe een upgrade te geven met de nieuwste stijlen van Airforce!

Nieuw binnen
laat alles zien

ZONNEBRILLEN COLLECTIE

NIEUW - 4-in1 tafelgrill

Asperge Kaas

Ontdek de Air Max