Purewhite/Ballin

Purewhite + Ballin Amsterdam

Zie ze als twee broers; Purewhite en Ballin. Hoewel de merken onderling verschillen, kenmerken ze zich allebei door hun stoere, moderne en vernieuwende kleding met een zeer authentieke stijl.

Purewhite startte ooit met één kraakhelder wit shirt en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend merk voor de moderne man met een uitgebreide collectie stijlvolle menswear. Bij Purewhite zijn de look én feel van hun kleding belangrijke pijlers. De denim jeans van Purewhite staan dan ook bekend als de meest comfortabele spijkerbroeken die je ooit zult dragen.

Sportieve broer Ballin Amsterdam gebruikt de straatcultuur als inspiratiebron en wil jongeren vooral inspireren om hun dromen na te jagen en te geloven in hun talent. Sturend op authenticiteit en persoonlijke ontwikkeling heeft de kleding van Ballin dan ook een karakteristieke eigen stijl met coole designs. Tegelijkertijd stellen de comfortabele en sterke stoffen iedereen in staat om daadwerkelijk het beste uit zichzelf te halen, in alle omstandigheden.

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2023