Anne&Max
Position: 
Medewerker bediening
Employment: 
Part-time (8 uur)
Agreement: 
Part-time (8 uur)

Het recept voor een medewerker bediening

Voor onze vestiging in The Style Outlets in Halfweg zijn we op zoek naar een parttime medewerker bediening voor in het weekend. In deze functie draag je bij aan de huiskamer beleving van Anne&Max. Dit doe je door uitstekende service te verlenen aan onze gasten, dranken en gerechten te serveren van hoge kwaliteit en voor een schone en comfortabele huiskamer te zorgen. Jij bent het directe aanspreekpunt voor de gasten. We vinden het belangrijk dat zij zich op elk moment van de dag thuis voelen.

Als nieuwe medewerker bediening start je met de training Bedienen & Gastvrijheid. Je weet na het afronden van deze training waar onze gast behoefte aan heeft, en kan hier snel en vriendelijk op inspelen. Tijdens deze training wordt niet alleen ingegaan op hoe je met de gasten van Anne&Max om moet gaan, maar komen ook het gebruik van de handheld en het kassasysteem aan bod. Verder weet je precies welke gerechten wij op de kaart hebben staan en hoe je de gast hierin kan adviseren.

 

Welke ingrediënten heb je hiervoor nodig?

Ervaring kan belangrijk zijn, maar wij hechten ook veel waarde aan de inzet en leergierigheid. Ben jij enthousiast, super vriendelijk en gezellig? Ben je flexibel en houd jij van heerlijk eten en mooie koffie’s? Dan is werken bij Anne&Max iets voor jou!

Onze menukaart voor jou

  • Je wordt onderdeel van een gezellig team
  • Je kunt 8 uur in de week gaan werken en je bent beschikbaar in het weekend
  • Je bruto uurloon is (horeca cao) plus een tegemoetkoming in je reiskosten
  • 17 jaar € 4,12
  • 18 jaar € 7,31
  • 19 jaar € 8,36
  • 20 jaar € 9,40

Smaakt dit naar meer?

Klik dan hier en solliciteer direct bij Albron. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via werkenbij@albron.nl.

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Subscribe
© The Style Outlets 2021