s. Oliver
Position: 
Verkoopmedewerker
Employment: 
Part-time
Agreement: 
Part-time

U kent ons toch wel uit uw garderobe: s.Oliver, comma, Q/S designed by en LIEBESKIND BERLIN. Dit zijn allemaal merken van de s.Oliver Group. Meer dan 50 jaar geleden richtte Bernd Freier het bedrijf op samen met zijn team die een scherp gevoel voor mode en stijl hebben. Sindsdien hebben we een beslissende invloed gehad op de Europese modemarkt en zijn we zeer succesvol. Hoe? We houden van mode en zijn gepassioneerd over wat we doen! Naar wie zijn we op zoek? Persoonlijkheden die onze merken en organisatie met leven vullen.
Het hoofdkantoor voor de Benelux is gevestigd te Maastricht-Airport. De Benelux organisatie bestaat uit een team van ruim 200 ondernemende en gepassioneerde collega’s.

Ben jij onze enthousiaste verkoopmedewerker in Amsterdam? Hou je van fashion, het adviseren van klanten en wil je graag in een gemotiveerd team werken? Dan zoeken wij jou voor onze store!

YOUR MISSION
Je bent een visitekaartje voor s.Oliver. Fashion is je passie. Je houdt van adviseren, verkopen en je hebt een doenersmentaliteit. Je draagt bij aan de optimale winkel-beleving. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel.

YOUR JOB AS SALES ADVISOR
Je begint de dag samen met het team waarbij de store manager je bijpraat over de lopende acties en de doelstellingen van de dag. Gedurende de dag help en adviseer je klanten in de winkel, bij de paskamers en achter de kassa. Je draagt bij aan een fantastische klantbeleving, met als doel de klant aan ons te binden. We bieden meerdere collecties in het jaar aan, deze worden onmiddelijk op de vloer gepresenteerd. Het verwerken van de goederenstroom gebeurt dagelijks. Hierbij ben jij een essentiële schakel binnen ons team. Je vult goederen bij vanuit het magazijn en verwerkt deze in de winkel, je voorziet producten van de juiste afprijzingen en houdt de presentatie van focuspunten commercieel. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkel er te allen tijden netjes uitziet.

YOUR PROFILE
• Je hebt een klantvriendelijke en servicegerichte instelling
• Je bent nieuwsgierig naar de wensen van de klant, adviseert ze tijdens het aankoopproces en weet deze wensen op basis van productkennis op de juiste manier te vertalen naar de perfecte outfit
• Je bent sociaal en legt makkelijk contact. Met jouw energie steek je anderen aan in hun enthousiasme
• Je bent flexibel, kunt zelfstandig werken en hebt een proactieve werkhouding
• Je bent fan van onze kleding en kunt je identificeren met onze doelgroep, daarbij heb je een representatieve uitstraling
• Je bent bereid om te leren en wil graag de verkoop maximaliseren met jouw team
• Mode gerelateerde verkoopervaring is een pre
• Je bent tevens in de weekenden en koopavonden beschikbaar

JOUW SOLLICITATIE
Wij verheugen ons op jouw reactie. Jouw CV incl. motivatiebrief mag je per e-mail sturen naar career.nl@nl.soliver.com
s.Oliver Benelux BV Amerikalaan 2 6199 AE Maastricht-Airport

 

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Subscribe
© The Style Outlets 2022