Position: 
Site Facility Manager (m/f/d)
Employment: 
full-time (40 hrs/week)
Agreement: 
Employment Contract

Zorg jij ervoor dat alles op de locatie van Amsterdam The Style Outlets in topconditie is?

 

Dit najaar gaat het gebeuren: dan opent net buiten Amsterdam, in Halfweg, Amsterdam The Style Outlets! Op het terrein van de voormalige suikerfabriek zullen 115 Retail Units bezoekers verrassen met een exclusief aanbod aan top internationale en nationale merken. Om ervoor te zorgen dat we voor die tijd helemaal op orde zijn en dat ook na de opening alles op rolletjes loopt, hebben we een vacature voor een

 

Site Facility Manager Amsterdam The Style Outlets

Halfweg, 40 uur per week

 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het technisch gebouwbeheer met de daarbij behorende verantwoordelijkheden voor technische zaken, veiligheid en onderhoud van het centrum. We hechten groot belang aan duurzaamheid in onze outlet centers, om die reden zoek je dan ook naar de meest duurzame energievoorziening voor onze locatie. Bij al deze zaken zoek je altijd de balans tussen duurzaamheid, efficiency en kosten. Je bent budgetverantwoordelijk voor het complete facility management van deze locatie.

Specifieke verantwoordelijkheden zijn:

 • Samenwerking met en aansturen van externe dienstverleners (bijv. onderhouds-, schoonmaak- en beveiligingsbedrijven), zodat het center er altijd perfect uitziet. Jij houdt de kwaliteit van hun dienstverlening met een scherp oog in de gaten;
 • Monitoring van veiligheidsprocedures en andere eisen om eventuele risico’s te minimaliseren. Daarbij hoort de monitoring van brandbeveiliging, idealiter na aanvullende training op het gebied van brandpreventie;
 • Betrokkenheid bij planning en uitvoeren van bouw en verbouw binnen het centrum, je bent ook aanspreekpunt van onze huurders op dit vlak;
 • Je kijkt altijd hoe je operationele zaken kunt optimaliseren, zodat de kosten omlaag kunnen en de kwaliteit kan behouden of verbeteren.

 

Mooie kans voor een gestructureerde en resultaatgerichte gebouwenbeheerder

Als je als facility manager al, voordat we open zijn, betrokken wilt zijn bij de technische operatie van ons outlet center, dan is dit misschien wel de baan voor jou. Je bent aanspreekpunt voor zowel onze leveranciers als onze klanten bij alles wat met facility management te maken heeft, dus goede sociale vaardigheden zijn een ‘must’. Het kan zo zijn dat je ook wel ’s avonds of in het weekend moet werken, als het werk het vraagt; onze bezoekers komen immers niet alleen tijdens kantooruren. Onze concrete functie-eisen:

 • In ieder geval vijf jaar werkervaring in facility management, bij voorkeur in een winkelcentrum of groot gebouw;
 • Bachelor in een relevante richting, bijvoorbeeld Facility Management of Bouwkunde;
 • Je kunt goed overweg met MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook);
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel gesproken als geschreven;
 • Als je ervaring hebt in het verkrijgen van specifieke certificaten voor winkelcentra (o.a. ISO), is dat een plus.

 

Laat zien wat je waard bent op een unieke locatie

We hebben grote ambities voor Amsterdam The Style Outlets als 1e outlet center in de Randstad. Ook voor jou is dit een prachtige kans om je binnen je vakgebied te profileren en verder te ontwikkelen. Verder kun je rekenen op:

 • Een concurrerend salaris met een prestatiebonus;
 • 25 vakantiedagen;
 • Deelname in onze pensioenregeling;
 • Een laptop en mobiele telefoon van de zaak;
 • En natuurlijk krijg je straks als de winkels geopend zijn ook personeelskorting op de toch al aantrekkelijke prijzen!

 

Zin om binnenkort aan de slag te gaan?

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Veronika Diel via jobs.nl@neinver.com, bellen kan natuurlijk ook: +49 69 661 23590. We kijken uit naar je cv met motivatie (liefst allebei in het Engels). Laat ons dan s.v.p. ook meteen weten wanneer je zou kunnen beginnen.

 

Je kunt reageren via jobs.nl@neinver.com.

 

Over NEINVER

NEINVER is een van de toonaangevende ontwikkelaars, investeerders en exploitanten van industrieel, commercieel en retail onroerend goed in Europa. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1969 richt het bedrijf zich op de ontwikkeling, leasing en het beheer van verschillend onroerend goed. Alleen al in de afgelopen 18 jaar heeft NEINVER meer dan 2.000.000 vierkante meter commerciële ruimte ontwikkeld.

De afgelopen 20 jaar heeft NEINVER zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van outletcentra. Momenteel beheert het bedrijf 18 outletcentra met een bruto verhuurbare oppervlakte van 319.300 vierkante meter onder de merknamen "The Style Outlets" en "FACTORY".

Amsterdam The Style Outlets wordt ontwikkeld in een joint venture met Nuveen Real Estate.