Position: 
Vacature Verkoopmedewerker
Employment: 
Part-time
Agreement: 
20 - 38 uur

Vacature Verkoopmedewerker, Part-time (20-38 uur), s. Oliver

Ben jij onze enthousiaste verkoopmedewerker in Amsterdam? Houd je van fashion, het adviseren van klanten en wil je graag in een gemotiveerd team werken? Dan zoeken wij jou!

WHO ARE WE

De s.Oliver Group is een internationaal mode- en lifestylebedrijf met hoofdkantoor in Rottendorf, nabij Würzburg. s.Oliver staat voor mode voor iedereen en elke gelegenheid. Sinds de oprichting in 1969 is het bedrijf uitgegroeid tot een van Europa's toonaangevende kledingfabrikanten. Dankzij de toewijding, teamgeest en het talent van de ongeveer 6.000 medewerkers is het bedrijf in veel landen succesvol. Het hoofdkantoor voor de Benelux is gevestigd te Maastricht-Airport. Naast de merken s.Oliver, s.Oliver BLACK LABEL en Q/S designed by…, horen ook comma, comma CI en LIEBESKIND BERLIN tot de portfolio.

YOUR MISSION

Je bent een visitekaartje voor s.Oliver. Fashion is je passie. Je houdt van adviseren, verkopen en je wilt graag bijdragen aan de optimale winkelbeleving. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel.

YOUR JOB AS SALES ADVISOR

Je begint de dag samen met het team waarbij de store manager je bijpraat over de lopende acties en de targetdoelstellingen van de dag. Gedurende de dag help en adviseer je klanten in de winkel, bij de paskamers en achter de kassa. Je draagt bij aan een fantastische klantbeleving. We hebben 11 collecties in het jaar, deze worden gelijk op de vloer gepresenteerd. Hierbij ben jij de essentiële schakel binnen ons team. Ook vul je goederen aan vanuit het magazijn en verwerk je deze in de winkel, voorzie je producten van labels (zorgt voor de juiste afprijzingen) en zorg je dat de winkel er te allen tijde netjes uitziet.

YOUR PROFILE

  • Je hebt een klantvriendelijke en servicegerichte instelling.
  • Je bent nieuwsgierig naar de wensen van de klant, adviseert ze tijdens het aankoopproces en weet deze wensen op basis van productkennis op de juiste manier te vertalen naar de perfecte outfit.
  • Je bent sociaal en legt makkelijk contact. Met jouw energie steek je anderen aan in hun enthousiasme.
  • Je bent flexibel, kunt zelfstandig werken en hebt een proactieve werkhouding.
  • Je bent fan van onze kleding en kunt je identificeren met onze doelgroep, daarbij heb je een representatieve uitstraling.
  • Je bent bereid om te leren en wil graag de verkoop maximaliseren met jouw team.
  • Mode gerelateerde verkoopervaring is een pre.
  • Je bent tevens in de weekenden en koopavonden beschikbaar.

JOUW SOLLICITATIE

Wij verheugen ons op jouw reactie. Jouw CV incl. motivatiebrief mag je per e-mail sturen naar career.nl@nl.soliver.com