Restart your life

Anne&Max, meer dan alleen koffie

Anne&Max, koffie met een verhaal

Wie houdt nou niet van een koffietentje met verse koffie en een huiskamersfeer? Precies zoals 'thuis'. Zo is Anne&Max 15 jaar geleden begonnen. Je kan het zien als een huiskamer in de stad. Ze staan voor: open, eerlijk, zorgzaam, betrokken en respectvol.

Naast het knusse 'home sweet home' sfeer, heeft elk product een bijzonder verhaal. Daarbovenop, zijn alle producten bij Anne&Max biodynamisch, fairtrade en direct trade. Ze zijn ook ontzettend trots op hun koffie en dat proef je! Bij elke oogst selecteren ze zorgvuldig de verschillende soorten bonen voor hun koffie. Anne&Max streeft er naar om de allerbeste bio Arabica koffies te schenken. Alle bonen zijn bio gecertificeerd en op een duurzame manier gecertificeerd. Ook de koffieboeren zijn hier actief bij betrokken. Zo is er een heldere koffieketen opgezet voor de koffieboer tot koffie die wordt geserveerd aan de klanten. Door deze heldere koffieketen, krijgen de koffieboeren een eerlijke prijs en is er een transparantere overzicht op het proces van producent tot consument. Daarom werkt Anne&Max intensief samen met exporteur Cultivar en lokale koffieboeren in Peru. Lees hier meer over de producten en koffie van Anne&Max.

Ook zin in een heerlijke en eerlijke bak koffie tijdens het winkelen? Kom lekker langs bij Anne&Max in Amsterdam The Style Outlets! Hieronder een klein overzicht van de producten van Anne&Max.

Deel jouw ervaring #amsterdamthestyleoutlets

Laat je inspireren en deel jouw ervaring!

Wil je je fashionable gekochte outfit laten zien? Tag @amsterdamthestyleoutlets op je foto en gebruik de hashtag #amsterdamthestyleoutlets.

 

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2022