The Cosmetics Company Store
Functie: 
Store Manager
Dienstverband: 
Full-time
Aantal uur: 
Full-time
 
At the Estée Lauder Companies you can play a role in our global success. We are a leader in prestige beauty with a growing portfolio of coveted brands. We create and market the highest quality products that delight consumers around the globe. Our culture values diversity of thought and people, and encourages creativity, innovation and integrity in everything we do.
 
Onze gloednieuwe Cosmetics Company Store in The Style Outlets Amsterdam, zal verantwoordelijk zijn voor de promotie en verkoop van de verschillende beauty producten van The Estée Lauder Companies groep.
 
Om de winkel tot een groot succes te maken, zijn we op zoek naar een dynamische en inspirerende Store Manager die bereid is om in een fast-paced retail omgeving te werken. Je zal verantwoordelijk zijn voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van onze “high-performing” beauty advisors. Met jouw leiderschaps-, coaching & business management skills zal je jouw team voortdurend motiveren en coachen om alle verwachtingen van de klant te overtreffen en alle verkoopdoelstellingen te behalen.
 
Dit is dé opportuniteit voor jou om CEO te worden van je eigen winkel. Als Store Manager ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een flexibel business plan om klanten zowel te verwerven als te behouden en dit doormiddel van strategische targeting, impactvolle in-store events, uitzonderlijk customer relationship management en inspirerend leiderschap van een sterk presterend team.
 
Als "leader in prestige beauty", met een cultuur die waarde hecht aan diversiteit, creativiteit en passie, bieden wij uitstekende training en development opportuniteiten en een competitief belonings- en arbeidsvoorwaardenpakket.
 
  • Bewezen leiderschaps-, coaching- en business management vaardigheden, opgedaan in een “fast-paced” omgeving bij voorkeur in de beauty sector
  • We hebben een zeer sterke communicator nodig, die de informatiestroom tussen de winkel, het hoofdkantoor en de Europese divisie beheert en ervoor zorgt dat de winkel en het team altijd op het juiste spoor zitten.
  • Je hebt operationele ervaring opgedaan in een luxe zelfstandige winkelomgeving als manager of assistant manager en je bent vertrouwd met point-of-sale systemen.
  • In staat om inspirerend leiderschap te bieden aan een hoog presterend creatief salesteam
  • Voorgaande ervaring in business planning waaronder het opstellen van sales-en customer service doelstellingen, analyse van de sales en het opmaken van de planningen voor het team
  • Ervaring met het creëren en uitvoeren van evenementen in de winkel
  • Bereid om flexibel te werken tijdens de winkeluren, inclusief avonden, weekends en tijdens speciale evenementen.
  • Talen: Nederlands en Engels
Enthousiast? Klik dan hier om te solliciteren.
 

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2021