The Cosmetics Company Store
Functie: 
Beauty Advisor
Dienstverband: 
Part-time (32 uur)
Aantal uur: 
Part-time (32 uur)
 
At the Estée Lauder Companies you can play a role in our global success. We are a leader in prestige beauty with a growing portfolio of coveted brands. We create and market the highest quality products that delight consumers around the globe. Our culture values diversity of thought and people, and encourages creativity, innovation and integrity in everything we do.
 
Onze gloednieuwe Cosmetics Company Store in Amsterdam The Style Outlets, zal verantwoordelijk zijn voor de promotie en verkoop van verschillende beauty producten van The Estée Lauder Companies groep.
Om van de winkel een groot succes te maken zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde sales medewerkers die bereidt zijn te werken in een fast-paced retailomgeving.
 
Met je ervaring in retail en in de cosmeticasector, zal je instaan voor de sales development van de winkel. Je bent dynamisch en pro-actief naar de klant toe en mede dankzij jouw professioneel advies zal je de verkoop van onze producten stimuleren en de vooropgestelde verkoopsdoelstellingen behalen of overstijgen.
 
Je geeft elke klant de high-touch Estee Lauder Companies service en beleving, je enthousiasme en passie werken aanstekelijk zodat je een loyaal klantenbestand opbouwt, onderhoudt en uitbreidt.
Als “leader in prestige beauty”, met een cultuur die waarde hecht aan diversiteit, creativiteit en passie, bieden wij uitstekende training en development opportuniteiten en een competitief belonings- en arbeidsvoorwaardenpakket.
  • Je hebt 2-3 jaar retailervaring, bij voorkeur in het luxe segment
  • Je hebt een beautyachtergrond als schoonheidsspecialiste of make-up artist
  • Je hebt een passie voor alle segmenten binnen de cosmeticabranche
  • Je bent een service-minded proactieve multitasker
  • Je bent flexibel inzetbaar, ook op weekenden, avonden en feestdagen
  • Talenkennis: Nederlands en Engels
Enthousiast? Klik dan hier om te solliciteren.
 

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2021