Restart your life

Adidas plastic afval

Plastic plan van Adidas

Zoals veel mensen weten, is plastic een groot milieuprobleem. Om het nog erger te maken, komen er giftige stoffen vrij wanneer plastic wordt blootgesteld aan hitte en zonlicht. Wanneer deze giftige stoffen vrijkomen bij de verbranding van plastic, draagt ​​dit ook bij aan luchtvervuiling en klimaatverandering. Volgens Bryan Liscinsky komt er elk jaar acht miljoen ton plastic in de oceanen. Dit gewicht komt overeen met 90 vliegdekschepen. Een rapport van het World Economic Forum laat een model zien dat er in 2050 meer plastic in gewicht dan vis in de oceaan zal zijn.

Adidas voelt zich als een groot wereldwijd bedrijf verantwoordelijk voor deze schadelijke oorzaken. Dit is groter dan sporten; dit is voor onze toekomst. Daarom creëerden ze een 'Three Loop Strategy'. Het richt zich op drie hoofdcategorieën:

  • Recycled Loop - gemaakt van gerecyclede materialen;
  • Circular Loop - gemaakt om opnieuw te worden gemaakt;
  • Regenerative Loop – gemaakt met de natuur.

Wil je meer weten over deze specifieke strategie, klik dan hier.

Hieronder vind je enkele duurzame producten van Adidas. Plan je bezoek aan ons centrum om een ​​paar van deze duurzame musthave schoenen te kopen.

Deel jouw ervaring #amsterdamthestyleoutlets

Laat je inspireren en deel jouw ervaring!

Wil je je fashionable gekochte outfit laten zien? Tag @amsterdamthestyleoutlets op je foto en gebruik de hashtag #amsterdamthestyleoutlets.

 

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2022