O BAG
Functie: 
Verkoopmedewerker
Dienstverband: 
Part-time
Aantal uur: 
16-32 uur

Vacature Verkoopmedewerker, Part-time (16-32 uur), O Bag

Passie voor design

De klant kan niet om jouw glimlach heen. Je straalt van oor tot oor en de klant wil wel zien waar jij zo blij van wordt en neust rustig rond. Jij bent zon Verkoopmedewerker die een gezellig praatje zo uit de mouw schudt en een fijne sfeer creëert: praten over de mooie producten schept een band.

Klantbeleving

Om klanten een optimale beleving te geven, zet je een stap extra. Dat betekent bijvoorbeeld dat je de tijd neemt om een gast te woord te staan, dat je alle mogelijkheden van onze producten uitlegt en dat je meedenkt met de gast. Jij staat klaar om de klant te leren kennen en te inspireren. Met jouw aanpak staat of valt de klanttevredenheid. En als het daarom gaat, neem je geen genoegen met een 6-je maar ga je altijd voor die 10.

Dat betekent dat jij als Verkoopmedewerker zelfstandig:

 • De producten van O Bag vol passie en enthousiasme verkoopt;
 • Advies geeft over de producten en uitstekende service verleent;
 • Een scherpe blik hebt op de presentatie van de winkelvloer;
 • Meedraait achter de kassa en de winkel opent of sluit indien nodig;
 • De schappen aanvult en bijhoudt, zorgt dat de winkelvloer schoon is en blijft;
 • De klanten alles vertelt over Tax Refund en andere acties.

Over ons

O bag is een innovatief, up-to-date Italiaanse merk dat een revolutie teweegbracht in de tassen-industrie. Het bedrijf werd in 2009 opgericht op basis van het idee van de in Padua geboren ondernemer Michele Zanella voor een horloge dat 'combineerbaar' zou kunnen zijn, en in 2010 presenteerde het O clock, een horloge met verwisselbare siliconen bandjes en wijzerplaten, op de Salone del Mobile in Milaan. Kleurrijk, leuk en betaalbaar, in zeer korte tijd was het horloge een wereldwijde hit. Het succes van O clock moedigde de creatieve Italiaanse zakenman aan om andere accessoires te bedenken met hetzelfde combineerbare DNA als het horloge.

Als gevolg hiervan lanceerde het in 2012 "O bag", de tas in XL Extralight Material®, zo combineerbaar en aanpasbaar als O clock. Body, handvatten, schouderbanden, binnentassen om de inhoud vast te houden en te beschermen, kunnen worden gecombineerd, evenals versieringen in verschillende materialen, van wol tot nepbont, om de tas nog unieker en aantrekkelijker te maken. O bag werd meteen een CULT en maatwerk werd het handelsmerk van het bedrijf.

Omdat ze 100% aanpasbaar zijn aan de individuele smaak, zijn alle producten uniek en origineel. Deze filosofie betekent dat de O bag-klant onderdeel wordt van het creatieve proces voor de producten van het Italiaanse merk. Door hun persoonlijke compositie te creëren, versterkt de klant verder het unieke en originele karakter van het merk.

Over jou

Jij kunt je goed verplaatsen in de gast. Ook attendeer je de gasten nog op andere producten. Dolblij met hun aankoop, pak je deze met zorg in en geef je nog een welgemeend compliment voordat ze de winkel verlaten. Vragen beantwoord je met kennis van zaken en eventuele klachten behandel je zo, dat de bezoeker alsnog een glimlach op het gezicht krijgt. Kortom: jouw communicatieve vaardigheden (in Nederlands en Engels) komen volledig uit de verf in deze functie.

Voor deze functie beschik je over:

 • Een enthousiast gevoel bij werken in de retail;
 • Een commerciële denkwijze;
 • Een flexibele instelling die matcht met de openingstijden;
 • Enkele jaren ervaring met verkoop van mode en/of accessoires.

De winkel is elke dag geopend van 10:00-20:00 uur en je werkt in deze functie dan soms ook in de weekenden.

Wat bieden wij

Naast natuurlijk een leuke werksfeer en grote diversiteit aan klanten die de outlet bezoeken (zoals internationale toeristen), bieden wij je:

 • Een salaris (conform CAO) dat past bij de functie en je achtergrond;
 • 24 vrije dagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Een pensioenregeling detailhandel;
 • Reiskostenvergoeding;           
 • 8% vakantiegeld;
 • Personeelskorting.

Contact

Ben je enthousiast geworden, stuur dan je cv met een korte toelichting aan:

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2021