Position: 
Weekendhulp
Employment: 
Part-time
Agreement: 
3-38 uur

Vacature Weekendhulp, Part-time (3-38 UUR), s. Oliver

Ben jij op zoek naar de ultieme bijbaan? Houd je van fashion, het adviseren van klanten en wil je graag in een gemotiveerd team werken? Dan zoeken wij jou voor onze gloednieuwe winkel in Amsterdam!

WHO ARE WE

De s.Oliver Group is een internationaal mode- en lifestylebedrijf met hoofdkantoor in Rottendorf, nabij Würzburg. s.Oliver staat voor mode voor iedereen en elke gelegenheid. Sinds de oprichting in 1969 is het bedrijf uitgegroeid tot een van Europa's toonaangevende kledingfabrikanten. Dankzij de toewijding, teamgeest en het talent van de ongeveer 6.000 medewerkers is het bedrijf in veel landen succesvol. Het hoofdkantoor voor de Benelux is gevestigd te Maastricht-Airport. Naast de merken s.Oliver, s.Oliver BLACK LABEL en Q/S designed by…, horen ook comma, comma CI en LIEBESKIND BERLIN tot de portfolio.

YOUR MISSION

Je bent een visitekaartje voor s.Oliver. Fashion is je passie. Je houdt van adviseren, verkopen en je wilt graag bijdragen aan de optimale winkelbeleving. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel.

YOUR JOB AS SALES ADVISOR

Je begint de dag samen met het team waarbij de store manager je bijpraat over de lopende acties en de targetdoelstellingen van de dag. Gedurende de dag help en adviseer je klanten in de winkel, bij de paskamers en achter de kassa. Je draagt bij aan een fantastische klantbeleving en je zorgt dat de winkel er te allen tijde netjes uitziet.

YOUR PROFILE

  • Je hebt een klantvriendelijke en servicegerichte instelling.
  • Je geeft al je klanten een warm welkom en helpt ze met goed en eerlijk advies.
  • Je bent sociaal en legt makkelijk contact. Met jouw energie steek je anderen aan in hun enthousiasme.
  • Je bent flexibel, kunt zelfstandig werken en hebt een proactieve werkhouding.
  • Je bent fan van onze kleding en kunt je identificeren met onze doelgroep, daarbij heb je een representatieve uitstraling.
  • Je bent bereid om te leren en ondersteunt het verkoopteam bij het behalen van de targets.
  • Je bent in de weekenden en koopavonden beschikbaar.

JOUW SOLLICITATIE

Wij verheugen ons op jouw reactie. Jouw CV incl. motivatiebrief mag je per e-mail sturen naar career.nl@nl.soliver.com