Van Gils

Van Gils

Sinds 1948 kan de stijlbewuste man al terecht bij Van Gils, de beste tailor met een unieke en uitgesproken stijl. Of je nou op zoek bent naar pakken, colberts of pantalons van uitstekende kwaliteit. Van Gils heeft het. Afwerking met oog voor detail en nét even wat anders. Dat is waar wij bekend om staan. Bereik en vier succes in het leven, met herenmode waar je je echt goed in voelt.

Elke man voelt zich zelfverzekerd in een smaakvol kostuum. Daarom biedt Van Gils pakken en smokings met een perfecte pasvorm, die elke man ook daadwerkelijk kan betalen. Van fijne stoffen en uitstekend gesneden. In ons assortiment vind je zowel elegante als casual mannenkleding. Van polo’s tot schoenen en van gilets tot jassen. Een keurige modieuze outfit, eenvoudig online samengesteld op de webshop en snel bij u thuis geleverd. Met de mannenmode van Van Gils, ziet u er gegarandeerd altijd stijlvol uit.

Daarnaast zetten we ons in voor het milieu en streven we om zo duurzaam mogelijk te zijn. De overhemden, truien en vesten van Van Gils zijn dus niet alleen een zeer modebewuste, maar ook een bijzonder milieubewuste keuze. Voel je goed in stijlvolle, unieke mannenmode van hoge kwaliteit, het hele jaar door. En dat ook nog voor een aantrekkelijke prijs.

Virtual Shopping

Vanaf 3 maart kan je bij Van Gils shoppen op afspraak! Je kan via deze online booking tool een afspraak maken.  

Virtual Shopping Service
Virtual Shopping Service
Op dinsdag en vrijdag zijn onze collega’s van 12:00 uur tot 15:00 uur in de winkel om uw order te controleren en aan u te bevestigen of de bestelling compleet is. Vervolgens ontvangt u dan een mail met een datum en tijdslot wanneer u uw bestelling af kunt halen. De afhaalmomenten zijn op woensdag en zaterdag tussen 12:00 uur en 15:00 uur. Wij vragen u om ten allen tijden het aangegeven tijdslot aan te houden.
Shoppen op afspraak
Gebruik de online booking tool om een afspraak te maken. Selecteer dan vestiging Halfweg. Je kan van woensdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 een afspraak inplannen.

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2021