Trek in een snack?
Activation

Heb je na het shoppen trek in een lekkere hapje of drankje?

Bij Amsterdam The Style Outlets kun je lekker even een pauze pakken en terecht bij onze verschillende restaurants.

Onze restaurants zijn dagelijk geopend van 10:00 - 20:00.

Ontdek onze diverse restaurants zoals Anne & Max, Art of Chocolate, Cheese & More, Coffee Fellows, Dunkin'Donuts, Dutch Homemade Macarons, Jamin, Lindt, Pommes Frites, Starbucks, The Burger Federation.

ANNE & MAX

Anne&Max is jouw huiskamer in The Style Outlets. Een plek waar je je elke dag, op je eigen manier en tijdstip, thuis voelt. Wij zorgen voor lekkere, gezonde, echte en met liefde bereide producten die aansluiten bij het moment van de dag. 

ART OF CHOCOLATE

Onze Belgische chocolade heeft het beste van twee werelden: zorgvuldig geselecteerde ingrediënten  gecombineerd met innovatieve concepten, want het oog wil ook wat! 

CHEESE & MORE

U vindt er de prijswinnende kazen van Henri Willig, alles voor een heerlijk kaasplateau en verrassende kaascadeaus. De hoogwaardige Nederlandse kazen van Henri Willig worden geproduceerd door het familiebedrijf Henri Willig Kaas B.V.

COFFEE FELLOWS

Feel at Home: ons motto is een doorleefd principe en tegelijkertijd ons hoogste doel. Van onze barista's tot onze gasten, iedereen moet zich thuis voelen achter en voor de balie van Coffee Fellows. Ons geheime recept: warme mensen, een stijlvol en gezellig interieur en ons principe "Stop for an Emotion".

DUTCH HOMEMADE MACARONS

Onze Macarons onderscheiden zich o.a. door hun formaat. Ze zijn namelijk een stuk groter en zwaarder dan de gemiddelde Macaron elders. Als vulling gebruiken wij voornamelijk een ganache op basis van chocolade en room, en worden ze op smaak gebracht met een hoogwaardige fruit puree of notenpasta.

JAMIN

Of je nu helemaal gek bent van snoep uit Amerika, Japan of elders uit de wereld, je vindt het hier. Er is nergens zoveel keuze uit de meest verrassende heerlijkheden als bij de #1 Candy en Choco store van Nederland. Al jouw guilty pleasures bij elkaar in één shop.

LINDT

Sinds 1845 is Lindt toegewijd aan het produceren van 's werelds beste chocolaatjes. Onze meester-chocolatiers zijn gedreven door hun passie voor het vakkundig creëren van delicate meesterwerken om uw vrienden, familie en uzelf te verwennen.

POMMES FRITES

Trakteer jezelf tijdens of na het shoppen op een heerlijk frietje! Onze puntzakken met heerlijke verse frietjes met diverse sauzen en snacks staan voor je klaar. 

STARBUCKS

In dit wereldberoemde koffiehuis voor de echte liefhebber voelt iedereen zich thuis. En of je nu wilt lunchen of trek hebt in een lekkere snack, er zit zeker iets bij waar je van zult genieten.

THE BURGER FEDERATION

Welkom bij the Burger Federation, het thuis van ‘s werelds meest bekende smaken. Ontdek ons onderscheidende aanbod en waan jezelf een wereldreiziger met een uitgebreid aanbod. Onze burgers worden met passie bereid en zijn van de hoogste kwaliteit. 

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2023