Route
Service

Hoe kom je bij ons

Amsterdam The Style Outlets is te vinden tussen Amsterdam en Haarlem. Het is het eerste outletcentrum in de Randstad. Er zijn veel manieren om bij ons centrum te komen. Kies degene die het beste bij je past:

Auto

Neem vanaf A9 Rottepolderplein de afslag 'Halfweg'. Rijd vervolgens op de A200, om de volgende afslag 'Zwanenburg' te nemen. Daarna zie je het centrum recht voor je.

Plan je route hier

Parkeren

We hebben ruim 1470 overdekte parkeerplaatsen direct onder het centrum en nog eens 750 direct ernaast. Dit zijn de tarieven:

Eerste 3 uren 1,50 EUR per 60 minuten
Tijdens de zomer is ons maximale dagtarief 4,50 EUR

Betaalwijzen: Debitcard/Creditcard/Cash/Parkmobile

De openingstijden van onze parkeergarage zijn van 07:00 - 23:00 uur 's avonds.

Parkmobile

Voor gebruikers van de Parkmobile-app gaat onze slagboom automatisch open. In- en uitrijden gaat via kentekenherkenning*. Betalen gebeurt zoals je gewend bent, eenvoudig achteraf!

*Lees hier hoe je kentekenherkenning in- en uitschakelt.

Fiets

Er is een compleet vernieuwde fietsroute aangelegd, waarmee je binnen een half uur in het centrum bent vanaf Haarlem en Amsterdam. Daarnaast beschikken we over een ruime fietsenstalling, waar plek is voor maar liefst 568 fietsen.

Openbaarvervoer

Trein

In nog geen 10 minuten ben je er! Neem vanaf Amsterdam Centraal de sprinter richting Zandvoort aan Zee en stap uit bij de halte Halfweg-Zwanenburg 

Check hier de website van NS om je treinreis te plannen
 

Bus

We zijn ook prima bereikbaar met de bus! Vanaf de bushalte Elandsgracht pak je de Connexxion buslijn 80 en stap je uit bij Halfweg-Zwanenburg.

Check de website van 9292 voor actuele reisinformatie
 
 

Busreizen & Grote Groepen

Voor grote groepen zijn wij ook bereikbaar via de A9 Rottepolderplein afslag 'Halfweg'. Vervolgens rijdt je de A200 op, om de volgende afslag 'Zwanenburg' te nemen. Waar het centrum recht voor je zal zijn, volg de weg langs de ringweg. Aan de linkerkant van de weg is plaats voor 6 bussen.

Voor meer informatie of samenwerking zijn wij te bereiken op info.amsterdam@styleoutlets.nl
 

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2023