Masterclass Co-working space
Event
Startdatum: 01.09.2023
Datum van voltooing: 30.09.2023

Wij zijn verheugd om je uit te nodigen voor onze bijzondere foto-expositie met het intrigerende thema "Vis-à-Vis". Als professionele fotografen hebben we met enthousiasme samengewerkt om een collectie van beelden te creëren die de complexiteit van contrasten in onze hedendaagse samenleving weerspiegelen.

OVER ONS:

Wij zijn een gepassioneerd team van vier fotografen, gedreven door het vastleggen van emoties en het vertellen van verhalen door middel van beelden. Onze interesse voor fotografie heeft ons ertoe gebracht om samen te werken aan deze boeiende foto-expositie, waarbij we ons richten op het onderzoeken en vastleggen van tegenstellingen die we in het dagelijks leven tegenkomen. Met unieke perspectieven en een diversiteit aan stijlen, proberen we je te verrassen en te inspireren met onze fotografische werken.

Wat kun je verwachten?

  • Datum: 16 en 23 september 2023
  • Tijd: 14.30 - 16.30 uur
  • Locatie: Co-working space, Amsterdam The Style Outlets

Meld je nu aan en reserveer je plek voor deze inspirerende workshop. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Vul het aanmeldingsformulier in op onze website en verzeker jezelf van deelname aan deze unieke ervaring onder begeleiding. Heb je vragen of heb je meer informatie nodig? Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op de aangegeven data in de co-working space van Amsterdam The Style Outlets en samen een geweldige leerervaring te hebben!

MELD JE AAN


Workshop Creatieve Revolutie - 16 september 2023 met gastspreker Roel Stevens

Creatieve Revolutie: "Ik weet niet wat ik zie?" De oudst bekende figuratieve grotschilderingen ter wereld dateren van zo'n 50.000 jaar geleden. Een minder bekwame jager uit een stam prehistorische voorouders blijft een dagje thuis en blijkt over heel andere kwaliteiten te beschikken. Na wat geëxperimenteer met modder, klei en rode oker "tovert" deze creatieveling zowaar een treffende gelijkenis van een dik voedzaam inheems zwijn aan de muur. Uitgeput van een dag intensief jagen keert de rest van de groep, met een helaas wat magere buit, huiswaarts. Bij thuiskomst wacht hen een verrassing... Hangt daar nou gewoon een zwijn aan de muur? Hoera voor de creatieve fröbelaar! Het water loopt al in de mond en de tafel wordt gedekt. Ze weten namelijk echt niet wat ze zien...50.000 jaar later blijkt dat we als mens nog steeds moeite hebben met het toekennen van betekenis aan afbeeldingen. Met de opkomst van Generatieve A.I. wordt het er allemaal niet makkelijker op. Aan de hand van spraakmakende voorbeelden uit de actualiteit en met behulp van wat semiotiek (studie naar de werking van tekens) neemt Roel je mee in de wondere wereld van betekenisvorming bij de waarnemer. Na afloop is één ding zeker, je weet nooit meer wat je ziet.

Workshop Spelen met Licht - 23 september 2023 met Marc Anthony van Dalen

Ontdek de kunst van belichting met Marc Anthony van Dalen! Sta versteld van de kracht van licht tijdens onze Workshop Studio Verlichting voor beginners, gepresenteerd door fotograaf Marc Anthony van Dalen. Leer de geheimen van het creëren van verbluffende foto's terwijl je stap voor stap wordt meegenomen in de basis van studioverlichting. Het is handig als je bekend bent met de belichtingsdriehoek zodat we daarop kunnen voortbouwen. Schrijf je snel in, want deze magische workshop wil je niet missen!

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2023