Home & Cook Winactie
Home & Cook
Activation

Stovember is begonnen bij Home & Cook!

Er is een geweldige winactie van Home & Cook, waar we deze bijzondere maand in het teken van warmte en smaak vieren. Het is de ideale periode om samen met vrienden en familie te genieten van heerlijke slowcooked gerechten die de zintuigen prikkelen.

Doe mee aan deze fantastische winactie en maak kans op een prachtige zwarte braadpan van Tefal!

 

Hoe maak ik kans?!

• Volg Amsterdam The Style Outlets op Instagram: Ga naar Instagram en zoek naar het profiel van Amsterdam The Style Outlets. Klik op de knop "Volgen" om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws.

OF

• Koop een Tefal Stoofpot of slowcooker in de winkel: Breng een bezoek aan onze winkel bij Amsterdam The Style Outlets. Ontdek de heerlijke Tefal Stoofpotten en schaf er een aan om je Stovember-ervaring te verrijken.

Laat je gegevens achter bij het infopunt: Na je aankoop, begeef je naar ons infopunt in de winkel. Laat daar je contactgegevens achter, zodat we je kunnen bereiken als je tot de gelukkige winnaars behoort.

Nu is het moment aangebroken om vol verwachting af te wachten. Misschien ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een Tefal Stoofpot! De winnaar wordt op 1 december 2023 bekent gemaakt.

 

De Stovember Winactie is onze manier om de warmte van heerlijk bereide maaltijden te delen en de feestdagen in te luiden. Mis deze kans niet en maak deel uit van deze culinaire viering.

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2023