Seidensticker

Seidensticker

MORE THAN 100 YEARS OF SHIRT MAKING

Sinds de oprichting van Seidensticker in 1919 staat het samenspel van traditie en eigentijdsheid in combinatie met een uitgesproken passie voor perfecte overhemden centraal in dit familiebedrijf.

Als productspecialist beschikt Seidensticker over uitgebreide expertise op het gebied van het produceren van overhemden en blouses van hoge kwaliteit, waarbij de focus ligt op de continue ontwikkeling en modernisering van het productieproces en de producten, zonder traditionele waarden zoals kwaliteit, duurzaamheid en verantwoordelijkheid uit het oog te verliezen.

Als mondiaal opererende en toekomstgerichte textielproducent met een duidelijke visie implementeert Seidensticker Group haar bedrijfsdoelen en hoge standaarden wereldwijd en worden deze voortdurend geoptimaliseerd. Hierbij ligt de focus in alle bedrijfsgebieden op toekomstgericht, verantwoord en duurzaam ondernemen. Dit vormt ook onderdeel van het DNA van de huidige derde Seidensticker-generatie, die met een frisse wind de koers uitzet voor een verdere toekomstgerichte ontwikkeling van het bedrijf.

De kenmerkende zwarte roos van Seidensticker staat voor kwaliteit, tijdgeest en waarde.

Het door de eigenaar geleide familiebedrijf reageert flexibel, nauwkeurig en snel op de voortdurend veranderende behoeften van de markt. Binnen de gehele bedrijvengroep, zowel op het hoofdkantoor in Bielefeld als in alle eigen productiefaciliteiten, staan waarden zoals innovatie en eigentijdsheid, maar ook maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen centraal.

Seidensticker ontwikkelt holistische concepten, van de productontwikkeling tot de verkoop. Hiervoor put de onderneming met haar lange traditie uit de specialistische kennis en creativiteit waar het bedrijf om bekendstaat, met als doel het merk Seidensticker verder uit te breiden en zo blijvende waarde te creëren voor toekomstige generaties.

Contactinformatie
Show on floorplan

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2022