Vrienden van Amsterdam The Style Outlets

Thomas Brok is een Nederlandse youtuber, presentator, podcaster en ondernemer. Beter bekend als: Korthom. Hij maakt creatieve formats en content op YouTube, Instagram en Tiktok. En Thomas komt op zaterdag 10 juni van 16:00 tot 17:00 uur naar Amsterdam The Style Outlets!! Klik op onderstaande link en meld je op maandag 5 juni om 19.00 uur aan voor de Meet & Greet die op 10 juni van 16.00 tot 17.00 plaatsvindt. Neem gerust een ouder of vriend(in) mee, want als je een felbegeerde plek hebt weten te bemachtigen, mag jij met ze tweeën op het podium. Dus meld je aan en maak kans om Thomas in het echt te ontmoeten!

MELD JE HIER AAN!

 

Geen Meet & Greet gewonnen?

Niet getreurd, want we geven ook vier pakketten weg van één van onze merken! Ga op 10 juni voor 15.30 naar de informatiebalie, haal daar jouw gratis loterij ticket op, deponeer je loterij ticket in de box en maak kans op 1 van de 4 pakketten t.w.v. €100! De winnaars worden om 16.45 op het podium bekend gemaakt! Hierdoor maak jij alsnog kans om Thomas te ontmoeten.

Wil je een voorproefje van de Meet & Greet, kijk dan hoe de Meet & Greet met Thomas van Grinsven is verlopen! Thomas tekende zijn doeboek en ontmoette zijn fans.

hoe vind je ons

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Schrijf je in
© The Style Outlets 2023