WMF
Position: 
Verkoopmedewerker
Employment: 
Part-time (8 - 24 uur)
Agreement: 
Part-time (8 - 24 uur)

Voor onze WMF winkel in Amsterdam Thestyle outlets zijn wij op zoek naar een enthousiaste, betrokken en proactieve winkelmedewerker (8 - 24 uur).

Over ons

Al ruim 160 jaar staan de merken van de WMF Group voor de beste kook-, drink- en eetcultuur. Dagelijks gebruiken wereldwijd ruim 100 miljoen mensen de producten van WMF, Silit en Kaiser tijdens het voorbereiden, koken, eten, drinken en bakken. De missie die wij iedere dag nastreven is: het dagelijks leven van mensen over de hele wereld verrijken en makkelijker maken door het aanbieden van onze producten, die met hun design, perfecte functionaliteit en de beste kwaliteit bijdragen aan de culinaire beleving.

Verkoopmedewerker Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste verkoopmedewerker met gevoel voor onze producten. Je bent resultaat-, service- en klantgericht, flexibel in werktijden, spontaan, representatief en communicatief vaardig. Heb je ervaring in de verkoop en is verkopen jouw passie? Reageer dan snel!

Het betreft een parttime functie met werkdagen zowel doordeweeks, als in het weekend, die in drukke periodes en gedurende vakantietijd kan worden uitgebreid.

Reageren: Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae naar sollicitatie@groupeseb.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature worde niet op prijs gesteld.

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Subscribe
© The Style Outlets 2022