GERRY WEBER
Position: 
Weekendhulp
Employment: 
Part-time
Agreement: 
Part-time

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je affiniteit met mode en ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor in het weekend met voorkeur in de avond? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Gerry Weber is een internationaal damesmodemerk met de labels Gerry Weber, Taifun en Samoon. Gerry Weber staat voor een uitstekende kwaliteit, service en klantgerichtheid. Onze organisatie heeft inmiddels meer dan 40 House of Gerry Weber filialen en 70 shop in shops. Voor onze outlet in Halfweg (bij Amsterdam) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega voor de functie van Modeconsulent(e) (weekendhulp / avondhulp).

Functieomschrijving
In de functie van Modeconsulent(e) adviseer je klanten over onze merken en collecties en ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de omzet en bevoorrading in jouw filiaal.

Functieprofiel
• Je hebt aantoonbare verkoopervaring in de (dames)modebranche.
• Je hebt een positieve en commerciële werkhouding.
• Je bent beschikbaar in de weekenden (ook avonden) voor gemiddeld 15 uur.
• Je bent woonachtig in (de directe omgeving van) Amsterdam.

Wij bieden
Wij bieden een arbeidsvoorwaardenpakket conform de cao Retail non-food. Wij hebben collegialiteit hoog in het vaandel staan. Bij ons kun je erop rekenen dat je komt te werken in een gezellig en hardwerkend team, waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast geworden?

Herken jij je in bovenstaand profiel? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief naar vacature@gerryweber.nl o.v.v. Modeconsulent(e) Halfweg (weekendhulp / avondhulp).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Subscribe
© The Style Outlets 2021