Skechers
Position: 
Verkoper/Verkoopster
Employment: 
Part-time (vanaf 6 uur)
Agreement: 
Part-time (vanaf 6 uur)

Maak deel uit van de ambassadeurs die elke dag impact hebben op één van de grootste footwear merken in de wereld. Ontdek meer over ons merk op www.skechers.nl.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Onze Verkopers zijn er verantwoordelijk voor dat onze klanten onze winkels en schoenen evenveel waarderen als wijzelf. Zij dragen bij aan een onvergelijkelijke klantervaring en prijzen het Skechers merk voortdurend aan.

VERKOPEN

Groet en ontmoet onze klanten en leert ze kennen, voor zover dat nodig is. Prijst onze geweldige producten, eigenschappen en voordelen aan en beveelt schoenen en accessoires aan die voldoen aan de wensen en behoeften van de klant, of deze overtreffen.

PRODUCT

Behandelt onze schoenen en accessoires met liefde, zorgt er altijd voor dat de winkel goed gevuld is, dat de prijzen correct zijn en dat de presentatie voldoet aan de eisen van het bedrijf en aantrekkelijk is, met inbegrip van correcte etiketten. Eist van zichzelf dat de winkel altijd schoon en mooi is. Verwerkt verzendingen snel en binnen eventuele deadlines zodat onze klanten op tijd over hun perfecte schoenen kunnen beschikken. Treedt op als een ambassadeur voor het merk Skechers door elke dag zijn/haar uitgebreide kennis van het product aan de klanten ter beschikking te stellen.

MENSEN

Is een enthousiast teamlid en behandelt medewerkers met respect, moedigt ze aan en draagt bij aan de teamgeest. 

PROCEDURES

Pakt gepaste schoenen op, vult de rekken bij, slaat het product op, maakt de winkel schoon en is altijd bezig om te garanderen dat de uitgestalde winkelwaren en de winkel zelf er pico bello uitzien.  Volgt het beleid, de procedures en de aanwijzingen voor goede praktijken van het bedrijf strikt op, om zo te garanderen dat de winkel goed functioneert en stabiel en rendabel is. Tijdens kassadienst gaat hij/zij altijd nauwkeurig en integer te werk bij alle klanthandelingen.

KWALIFICATIES

Detailhandel spreekt je aan! Je vind het vreselijk saai om te staan wachten en je gebruikt je energie om je taken altijd voor tijd af te krijgen en ervoor te zorgen dat de winkel en de schappen vol zijn. Bij het werken met je team en de klanten straal je veel positieve energie en vrolijkheid uit, maar zonder het doel uit oog te verliezen, en je zorgt er altijd voor dat je nauwkeurig en betrouwbaar werk aflevert.  Je hebt veel geleerd van je eerdere ervaring in de detailhandel / klantenservice, maar je hebt altijd bij willen leren en je bent blij met de positieve feedback en begeleiding van je superieuren.

WAT IS HET GEHEIM VAN ONS SUCCES? ONZE MENSEN!

Mode en design zit in ons bloed en ons doel is succes te behalen terwijl we ons werk met plezier doen.

Bij Skechers geloven we in persoonlijke ontwikkeling en stimuleren het! 
Dit is een unieke kans om deel te nemen aan een snel groeiend bedrijf dat vele professionele kansen biedt, tegen een zeer aantrekkelijke vergoeding (salaris, commissies, kortingen en andere voordelen).

JE TOEKOMST BIJ SKECHERS ZIET ER GOED UIT!

Klik hier om direct te solliciteren.

 

be on time

get early access to the best
offers, get newsletter

Subscribe
© The Style Outlets 2022